Sassus Sonnensegel

Zonnezeil CLASSIC
oprolbaar rechthoekig zonnezeil CLASSIC
Oprolbaar Zonnezeil CLASSIC

Zonnezeil CLASSIC

OPROLBAaR rechthoekig ZONNEZEIL

CLASSIC - het  oprolbare CLASSIC  zonnezeil heeft de rechthoekige vorm van een knikarmscherm, maar kan grotere terrassen overkappen dan de traditionele aan de gevel gemonteerde knikarmschermen.  Conventionele aan de muur gemonteerde knikarmschermen zijn  vanwege de enorme krachten die reeds bij geringe windvlagen op de gevel werken beperkt in de uitval van het zeildoek tot maximaal 3 a 4 m. Het CLASSIC zonnezeil is ook gemonteerd aan de gevel, maar heeft 2 extra steunpunten in de tuin waardoor het zeildoek een uitval tot 5 m kan hebben zonder dat er onverantwoorde krachten op de gevel werken. Het kan uw terras daarom beter en veiliger in de schaduw zetten...

Naast zijn funktie als zon- en regenwering zal het zonnezeil met zijn unieke design een verfraaiing zijn van uw terras, tuin, patio of balkon. Ieder zonnezeil wordt op maat gemaakt. Vorm, kleur en afmetingen kunnen vrij gekozen worden.

Het CLASSIC oprolbare zonnezeil is beschikbaar in verschillende uitvoeringen, allen voorzien van hetzelfde zeildoek van hoogwaardige kwaliteit.

CLASSIC DELUX is de uitvoering met een sterker veersysteem en een autonoom weerstation dat het zeil bij zon automatisch uitrolt. Bij windsnelheden van meer dan 50 km per uur rolt het zeil uit veiligheid zelfstandig weer op. Bruikbaar tot windkracht 7 Beaufort.

Er is ook een lichtere CLASSIC uitvoering, die bruikbaar is tot windkracht 5 Beaufort en gunstiger is in prijs.Het system kan geleverd worden met een afstandsbedienbare electrische motor, waarmee u het zonnezeil comfortabel vanuit uw ligstoel kan bedienen, CLASSIC EZ (Easy). Of het kan uitgerust worden met het gepatenteerde handbediening systeem, waarmee het zeil gemakkelijk en snel bediend kan worden , CLASSIC M (Manual).